Lediganslås närvårdarkoordinator

I och med en omorganisering inom Hammarlands kommuns äldreomsorg lediganslås en tjänst som närvårdarkoordinator på viss tid. Arbetet inleds så snart som möjligt och fortgår ett år framåt. Det finns möjligheter att tjänsten inrättas till tillsvidare anställning.

Idag innefattar äldreomsorgen i Hammarland ett effektiverat serviceboende med en skild demensavdelning samt dagverksamhet, pensionärsbostäder och hemservice. På Hammargårdens serviceboende bor för nuvarande ca 25 klienter. 

Du blir en del av ett engagerat och kompetent team bestående av två närvårdarkoordinatorer, en omvårdnadsledare, barnomsorgs- och äldreomsorgschef samt närvårdare, lokalvårdare och kökspersonal. 

Som närvårdarkoordinator agerar du spindel i nätet på arbetsplatsen. Du tar aktivt del av och förmedlar information som rör arbetsplatsen och verksamheten, du arbetar även aktivt för att främja ett positivt arbetsklimat och ett gott samarbete mellan personal och enheter. Till tjänsten hör administrativa uppgifter så som beviljande av kortare ledigheter och anställningar, uppgörande och förverkligande av arbetsschema och tillsammans med övrig personal göra upp vård- och serviceplaner. I arbetet ingår även vårdarbete. Den instruktiva uppskattningen är 60 % administration och 40 % vårdarbete.

Vi erbjuder dig en arbetsplats i utveckling, med fokus på struktur, tydlighet, gemenskap och arbetsglädje. Vi söker dig som vill vara med och utveckla äldreomsorgen, har sinne för ordning och struktur, goda kommunikativa egenskaper och har lätt för att samarbeta. Tidigare erfarenhet av liknande arbete samt schemaläggning i Titania är meriterande.

Behörighetskrav för tjänsten är närvårdarexamen eller motsvarande äldre examen.

Arbetstiden är heltid, 38,25 timmar per vecka, Måndag till Fredag. Den uppgiftsrelaterade lönen är 2950,00 euro samt eventuella erfarenhetstillägg och individuella tillägg. 

Hammarlands kommun jobbar aktivt för att skapa en trivsam och välkomnande arbetsplats där våra anställda känner sig värdefulla. Vi erbjuder friskvårdsförmån via friskvård.ax och ser kontinuerligt över behov och önskemål hos kommunens anställda.

Vi ser fram emot att höra från dig!

För mer information vänligen kontakta barnomsorgs- och äldreomsorgsledare Jenny Sporre 018-364529, jenny.sporre@hammarland.ax

Skicka din ansökan till jenny.sporre@hammarland.ax eller Hammarlands kommun, Klockarvägen 3, 22240 Hammarland. I ansökan vill vi att du har med ett personligt brev, CV och utredning över behörighet. Vi vill ha ansökan hos oss senast 21.2.2024 kl. 15:00.