LEDIGA JOBB

LEDIGA JOBB

HAMMARLANDS KOMMUN

lediganslår följande befattning:
 En tidsbunden befattning som elevassistent 29,5 timmar/vecka (77,12% av heltid) under tiden 10.1-8.6.2022.

 Upplysningar: Skolföreståndare Ida Fyrqvist 0457 3459 413, E-post: ida.fyrqvist@sahd.ax

 På befattningen tillämpas maximal prövotid. Ansökan med CV och behörighetsintyg skall inlämnas senast den 13.12.2021, under adress: Förbundskansliet, Skolvägen 5, 22150 JOMALA eller per e-post: info@sahd.ax. Den som blir vald skall lämna föreskrivet straffregisterutdrag.

 Utbildningsnämnden i Hammarland
*************************************************************************

LEDIG BEFATTNING: VIKARIERANDE NÄRVÅRDARE 100 % I PERIODARBETE INOM ÄLDRESOMSORGEN

Hammarlands kommun lediganslår följande befattning:

EN VIKARIERANDE NÄRVÅRDARE 100 % av heltid i periodarbete under tiden 1.1.-31.12.2022 för Hammargårdens effektiverat serviceboende och hemservice.

Personalen inom äldreomsorgen i Hammarland arbetar såväl i Hammargårdens effektiverat serviceboende som ute på byn i hemtjänsten. Arbetstiden är periodarbete i vilket ingår kvälls- och helgarbete. Körkort krävs.

Helst är Du som söker behörig närvårdare eller har motsvarande äldre examen, registrerad i Valvira eller med en ansökan under behandling hos Valvira. Men även personer annan lämplig examen och/eller erfarenhet är välkomna att söka vikariatet.

Du bör vara trygg i din yrkesutövning, positiv till förändringar, utvecklingsvillig och flexibel och ha lätt för att samarbeta. Du bör kunna arbeta såväl i grupp som självständigt.

En behörig närvårdare bör även vara villig att ta emot delegeringar från ÅHS, för att kunna utföra de sjukvårdsuppgifter som delegeras av hemsjukvården.

Lön och avtal enligt AKTA, för närvarande 2441,82 e, kompetensavdrag på 5 % tillämpas om man saknar behörighet som närvårdare.

Ansökan med CV lämnas till äldreomsorgsnämnden i Hammarland, Klockarvägen 3, Kattby, 22240 HAMMARLAND eller till e-post hammargarden@hammarland.ax. Sista ansökningsdag: 17.12.2021 kl. 16.00. Observera dock att rekryteringsprocessen kan komma att starta redan under ansökningstiden.

Närmare uppgifter ger föreståndare inom äldreomsorgen Jenny Olofsson-Engblom tel. 018-36 259 eller hammargarden@hammarland.ax.

 

***********************************************

LEDIG BEFATTNING: TIDSBESTÄMT BEFATTNING SOM KÖKSBITRÄDE 75 % UNDER TIDEN 3.1. - 17.4.2022:

Hammarlands kommun lediganslår följande:

Tidsbestämt befattning som köksbiträde 75 % under tiden 3.1. -17.4.2022 för Hammargårdens effektiverat serviceboende. Befattning är i denna omfattning under tiden för ombyggnationen av köket i Hammargården och tillsätts under förutsättning att kommunfullmäktige godkänner budgetsresurserna. Det finns också goda möjligheter att söka en ordinarie befattning som köksbiträde eventuellt kombinerat med andra uppgifter efter att ombyggnationen är klar.

Köksbiträdet i Hammargårdens effektiverat serviceboende arbetar med alla förekommande kökssysslor i köket, förberedning av frukost, fika, sallader och kvällsmål, bakning, servering och diskning, samt håller rent i köksutrymmen. Maten lagas av kockarna i ett tillfälligt kök. Arbetstiden är periodarbete i vilket ingår helgarbete, cirka 7.30-17.00.

Du som söker bör ha relevant erfarenhet av uppgifterna i fråga och det är meriterande om du också har utbildning Du bör vara trygg i din yrkesutövning, utvecklingsvillig och flexibel samt kunna arbeta självständigt men även kunna kommunicera och samarbeta med dina kollegor i serviceboendet, närvårdarna, ledningen, lokalvårdarna och kockarna.

Lön och avtal enligt AKTA, för närvarande 2147,33 euro för heltid.

Ansökan med CV lämnas till äldreomsorgsnämnden i Hammarland/Hammargården, Klockarvägen 3, Kattby, 22240 HAMMARLAND eller till e-post hammargarden@hammarland.ax. Sista ansökningsdag: 17.12.2021 kl. 16.00. Observera dock att rekryteringsprocessen kan komma att starta redan under ansökningstiden.

Närmare uppgifter ger föreståndare inom äldreomsorgen Jenny Olofsson-Engblom tel. 018-36 259 eller hammargarden@hammarland.ax.

********************************************

JOBBANNONSINFORMATION VIA AMS.AX: