LEDIGA JOBB

LEDIGA JOBB

***********************************************

LEDIG BEFATTNING: VIKARIERANDE LOKALVÅRDARE-MATUTKÖRARE 100 % FÖR HAMMARGÅRDENS EFFEKTIVERAT SERVICEBOENDE/HEMSERVICE

 

Hammarlands kommun lediganslår följande befattning:

EN VIKARIERANDE LOKALVÅRDARE-MATUTKÖRARE 100 % av heltid för Hammargårdens effektiverat serviceboende/hemservice i första hand för tiden snarast möjligt till och med 31.10.2021 med god chans för förlängning.

Till arbetsuppgifterna ingår att städa klientrum i serviceboendet samt köra ut mat till hemserviceklienter. Även andra arbetsuppgifter kan förekomma beroende på kompetens och behov.

Kompetens: önskvärd med lämplig erfarenhet av lokalvård och/eller serviceyrken samt B-körkort.

Vi söker dig som är glad och positiv, har lätt för dig att samarbeta och vill tillsammans med annan personal arbeta mot vår målsättning som är kvalitativ omsorg för våra klienter.

Arbetstid måndag till fredag dagtid, 38,25 timmar per vecka.

Lön och avtal enligt AKTA, för närvarande 2147,33 euro.

Ansökan skall vara äldreomsorgsnämnden tillhanda senast 20.9.2021 kl. 15.00. Ansökan lämnas till äldreomsorgsnämnden i Hammarland, Klockarvägen 3, 22240 HAMMARLAND eller till e-post paivi.abbas@hammarland.ax. På grund av brådskande behov önskar vi få in din ansökan så snart som möjligt för att kunna intervjua fortlöpande.

Närmare uppgifter ger äldreomsorgsledare Päivi Abbas tel. 018-364 529 eller paivi.abbas@hammarland.ax samt närvårdarkoordinatorn Linda Malmlund 018-36 168 eller linda.malmlund@hammarland.ax.  

*******************************************************

LEDIG BEFATTNING: ORDINARIE BARNSKÖTARE FÖR BARNOMSORGEN I HAMMARLAND

Hammarlands kommun lediganslår följande befattning:

EN ORDINARIE BARNSKÖTARE 100 % av heltid för barnomsorgen i Hammarland, inledningsvis vid daghemmet Klaralund, tillträde enligt överenskommelse snarast möjligt.

Behörighetskrav: avlagt gymnasieexamen avsedd för barnomsorg som omfattar minst 180 kompetenspoäng eller en motsvarande examen i enlighet med Landskapsförordning (2020:99) om barnomsorg och grundskola 4 kap 20 §.

Vi söker dig som är glad och positiv, har lätt för dig att samarbeta och vill tillsammans med annan personal arbeta mot vår målsättning som är kvalitativ och trygg omsorg och bra lärandemiljö för barnen. Meriterande om man har erfarenhet av alternativ kommunikation och tecken som stöd.

Lön och avtal enligt AKTA, för närvarande 2429,74 euro.

Före tillträde krävs uppvisande av utdrag ur straffregistret i enlighet med lagen om kontroll av brottslig bakgrund hos personer som arbetar med barn. Maximal prövotid tillämpas.

Ansökningshandlingarna som består av ansökan och CV skall vara utbildningsnämnden tillhanda senast 16 augusti 2021 kl. 15.00. Ansökan lämnas till utbildningsnämnden i Hammarland, Klockarvägen 3, 22240 HAMMARLAND eller till e-post paivi.abbas@hammarland.ax. Observera dock att rekryteringsprocessen kan komma att starta redan under ansökningstiden.

Närmare uppgifter ger barnomsorgsledaren Päivi Abbas tel. 018-364 525 eller paivi.abbas@hammarland.ax samt daghemsföreståndare Annett Jansson tel. 018-364 561 (kl. 12-13) eller annett.jansson@hammarland.ax.

 

***********************************************

LEDIG BEFATTNING: ORDINARIE NÄRVÅRDARE 75 % NATT FÖR HAMMARGÅRDENS EFFEKTIVERAT SERVICEBOENDE

Hammarlands kommun lediganslår följande befattning:

EN ORDINARIE NÄRVÅRDARE 75 % av heltid för nattarbete från och med 23.8.2021för Hammargårdens effektiverat serviceboende/hemservice.

Behörighetskrav: behörig närvårdare, registrerad i Valvira eller med en ansökan under behandling hos Valvira.

Du bör vara trygg i din yrkesutövning, positiv till förändringar, utvecklingsvillig och flexibel och ha lätt för att samarbeta. Du bör kunna arbeta självständigt.

Lön och avtal enligt AKTA, för närvarande 2441,82 euro.

Ansökningshandlingarna som består av ansökan och CV skall vara äldreomsorgsnämnden tillhanda senast 16 augusti 2021 kl. 15.00. Ansökan lämnas till äldreomsorgsnämnden i Hammarland, Klockarvägen 3, 22240 HAMMARLAND eller till e-post paivi.abbas@hammarland.ax. Observera dock att rekryteringsprocessen kan komma att starta redan under ansökningstiden.

Närmare uppgifter ger äldreomsorgsledaren Päivi Abbas tel. 018-364 525 eller paivi.abbas@hammarland.ax.

 

********************************************

JOBBANNONSINFORMATION VIA AMS.AX: